DutchEnglish
Logo Nourmedia

WordPress webdesign

Een professionele WordPress website laten maken of WordPress webshop met iDeal, Credit Card, PayPal of Bankcontact integratie

Wat is WordPress?

WordPress is het populairste content management systeem (CMS) ter wereld.

Meer dan 30% van alle websites op aarde gebruikt WordPress. En meer dan 60% van alle websites die een CMS gebruiken, gebruikt WordPress. De nummer twee, Joomla, heeft een marktaandeel van ongeveer 5%. Dit betekent dat WordPress twaalf keer zo populair is dan de nummer twee.

Wij maken websites in WordPress, een systeem dat altijd voldoet aan de laatste ontwikkelingen en bovendien heel gebruiksvriendelijk is. 

Wordpress website laten maken in Utrecht
Website portfolio Nourmedia

WordPress website laten maken door Nourmedia

Wij zetten uw ideeën om in online concepten, die direct kunnen worden omgezet in websites en/of webshops.

Daarbij is elke pagina is uniek. We gebruiken geen kant-en-klare templates, omdat we vinden dat de website moet worden afgestemd op het bedrijfsmodel en de doelgroep van de klant, en niet andersom. Door gebruik te maken van hoogwaardige plug-ins kunnen we snel inspelen op de behoefte van de klant. Wat weer resulteert in een snelle oplevering van de website.

Responsive webdesign

Responsive webdesign betekent dat wij ervoor zorgen dat uw website zich automatisch aanpast aan de grootte en het type beeldscherm. Dit zorgt ervoor dat de website groter wordt, maar zelfs op een klein scherm als een smartphone is de tekst toch duidelijk en goed leesbaar voor gebruikers.

Websites die niet zijn geoptimaliseerd voor al deze kleinere schermen, kunnen een daling van hun positie in zoekmachines ervaren. Dit betekent dat ze niet online worden gevonden.

Responsive webdesign

Uw WordPress website laten maken door Nourmedia?

Volg ons voor meer nieuws & updates op