Logo Nourmedia

Het succes verhaal van Ersan Karakilic – Oprichter van Motorrijschool Hallo Moto

Deel deze post op

Als oprichter van Motorrijschool Hallo Moto heeft Ersan Karakilic de harten van vele motorliefhebbers veroverd

Met zijn passie voor motoren, avontuur en offroad motorrijden is hij een echte held voor zijn studenten en zijn gemeenschap.

Ersan is een trotse vader van twee prachtige kinderen en heeft een bijzondere passie voor motorfietsen, vooral voor de BMW 1250 GSA. Het gevoel van vrijheid en avontuur dat hij ervaart tijdens het rijden op zijn motor is iets waar hij echt van geniet. Na jarenlang gewerkt te hebben als motorinstructeur en het opleiden van nieuwe instructeurs, besloot Ersan dat het tijd was om zijn eigen rijschool te beginnen.

En zo werd Motorrijschool Hallo Moto geboren. Sinds de oprichting in 2019 heeft Ersan en zijn team van instructeurs een reputatie opgebouwd als de beste rijschool in de regio Utrecht. Het is dan ook geen verrassing dat de rijschool is uitgeroepen tot de beste Motorrijschool van Utrecht in 2021, 2022 en nu ook in 2023.

Wat de rijschool zo speciaal maakt, is de passie en toewijding van Ersan en zijn team voor het delen van hun liefde voor motorrijden met anderen. Studenten zijn dol op Ersan vanwege zijn persoonlijkheid, zijn manier van lesgeven en vooral vanwege zijn vermogen om zijn passie voor het rijden te delen.

3 jaar achter elkaar uitgeroepen tot beste motorrijschool van Utrecht!

"Met zijn humor en charismatische persoonlijkheid weet Ersan de lessen leuk en leerzaam te maken voor zijn leerlingen."

Maar de rijschool van Ersan is niet alleen leuk en gezellig, het heeft ook de hoogste slagingspercentages in de regio. Dit betekent dat zijn studenten meer kans hebben om de eerste keer te slagen voor hun rijexamen dan bij andere rijscholen in de regio. Het is dan ook geen verrassing dat zijn rijschool snel een van de populairste in de regio is geworden.

Ersan is niet alleen een succesvolle ondernemer, maar ook een voorbeeld voor zijn gemeenschap. Hij zet zich in voor het delen van zijn passie voor motorrijden met anderen en inspireert zijn studenten om hun dromen na te jagen. Met zijn charisma en positieve houding is hij een rolmodel voor jongeren en volwassenen.

Motorrijschool Hallo Moto is het bewijs van het succes van Ersan en zijn team. Met hun toewijding, passie en liefde voor het motorrijden hebben ze een reputatie opgebouwd als de beste rijschool in de regio. Als je op zoek bent naar een rijschool waar je niet alleen kunt leren rijden, maar ook kunt genieten van de rit, dan is Motorrijschool Hallo Moto de juiste keuze.

Aanmelden

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact op met Ersan en zijn team en begin je eigen avontuur op de motor.

“Life is not about waiting for the storms to pass:
it’s about learning how to ride in the rain!”

Ersan Karakilic

Motorrijinstructeur / Oprichter

"Heb jij een inspirerend succesverhaal als ondernemer?

Deel het met de wereld en inspireer anderen om hun dromen na te jagen. Jouw verhaal kan anderen helpen om te groeien en te slagen. Klik hier om jouw verhaal te delen.

Meer Insights